Seattle
02 September 2012 | Verenigde Staten, Seattle
Bordercontrol was ook binnen een half uur geregeld. De beste man begreep dat Inge na een vlucht van dik 11 uur en een paar keer rondcirkelen boven Houston toe was aan een sigaret en zorgde voor een vlotte afhandeling.
In Seattle aangekomen op zoek naar Alamo voor de auto. Na de nodige strubbelingen bij het autoverhuurbedrijf zijn we weer in het bezit gekomen van een Chevrolet Impala waar we weer kilometers mee kunnen vreten door het Noord Westen van de USA. De bitch bij het autoverhuurbedrijf probeerde nog even om voor de extra driver een bedrag van een slordige $400,00 dollar te tellen en de daarbij behorende belastingen...duh.. dacht het niet! Op de reservering stond toch duidelijk dat dit included was. De nogal chagerijnige on-Amerikaanse dame was niet blij, we waren toch nog iets wakkerder dan ze gedacht had.
Anyway een gallon benzine staat op een kleine $4,00 dat biedt dan wel weer gelijk perspectieven. Zal weer pijn gaan doen als we straks in Nederland meer dan het dubbele moeten gaan betalen.
In het hotel aangekomen hebben we nog een paar biertjes gedronken, die er aardig inhakten. Per slot van rekening waren we nog een beetje in Nederlandse tijd, en om nou om 7 uur in de morgen al aan het bier te gaan.. tja!!.
Vanmorgen wakker geworden en het weer is goed. Voor de komende dagen voorspelt Piet Paulusma voor Seattle toch zeker zonnig weer met een temperatuur van rond de 25 graden. Je kan het slechter hebben.
Bedje opgezocht en straks maar eens kijken wat we gaan doen.
Bij het wakker worden gelijk vrienden geworden met het kamermeisje en vriendelijk verzocht of de decaf koffie ingewisseld kon worden tegen normale koffie. Welke idoot verzint dat.. koffie zonder caffeine.. Net zoiets als light bier.. Dat zijn toch zaken die niet bij elkaar horen.
Nu gaan we naar Denny's ..ontbijten.. Gebakken eieren, bacon en sloten koffie.. we gaan het wel redden vandaag..
02 September 2012 - 18:09
Claudia:
klinkt allemaal super!!haha jullie hebben het goed daar!! veel plezier!! x