Custer State Park - Reisverslag uit Custer, Verenigde Staten van Clinge - WaarBenJij.nu Custer State Park - Reisverslag uit Custer, Verenigde Staten van Clinge - WaarBenJij.nu

Custer State Park

Blijf op de hoogte en volg

14 September 2012 | Verenigde Staten, Custer

Alvorens wij onze geplande trip naar het Custer State Park konden maken, vond Inge het nodig om zich te laten besmetten door een amerikaams buikgriep virus. Zij verloor in korte tijd zoveel vocht, dat het verstandig was om het medical care center van City Hill te bezoeken. Hier kreeg zij 2 liter infuus toegevoegd, waarna zij zichtbaar opknapte. Todat zij de rekening kreeg.... Grapje want wij zijn verzekerd hiervoor. Daarna 1 dag bijslapen en herstellen op de hotelkamer en Inge was nahenoeg weer de oude. Dus zoals gezegd op naar Custer State Park. En let op Joyce Custer State Park heeft twee prachtige routes. Een Wildlife en de Needles Eye route.De Wildlife is een beetje Yellowstone in het klein, maar zoals je op bijgevoegde fotos kunt zien toch een leuke verzameling. De tweede route loopt door een soort stenen woud, met als hoogtepunt.... Jawel de rots die eruit ziet als een naald compleet met oog. Na deze routes gaan we weer westwaarts en maken we een korte stop in het legendarische Sturgis. Hier vind elk jaar in augustus het grootste motortreffen ter wereld plaats. Als wij er komen is het een dromerige westerntown waarbij het aanbod merchendaise meuk sterk is afgeprijsd. Goed voor ons om onze voorraad T-shirts uit te breiden. Op dit moment zitten we in Sheridan buiten op een schommelbankje te genieten van de avond en een ijskoud coronatje.